Descarc─â Checklistul Afacerii

Bine a╚Ťi venit la levelupsociety.ro

www.levelupsociety.ro este o platform─â de AUTHENTIC SUCCESS SRL. Scopul nostru este s─â oferim vizitatorilor website-ului o experien╚Ť─â pozitiv─â protejând, în acela╚Öi timp, atât drepturile noastre cât ╚Öi pe cele ale acestora.

Prezentul document, prin con╚Ťinutul s─âu, pune la dispozi╚Ťia ter╚Ťilor utilizatori, precum ╚Öi membrilor ╚Öi clien╚Ťilor s─âi termenii ╚Öi condi╚Ťiile de utilizare a site-ului levelupsociety.ro.

Utilizarea site-ului (incluzând accesul, navigarea ╚Öi cump─ârarea produselor de pe acest site) constituie un acord implicit de respectare a termenilor ╚Öi condi╚Ťiilor enun╚Ťate în cuprinsul prezentului document cu toate efectele ╚Öi consecin╚Ťele ce decurg din aceasta.

V─â rug─âm s─â citi╚Ťi cu aten╚Ťie ace╚Öti Termeni ╚Öi condi╚Ťii înainte de a folosi site-ul. Continuarea folosirii acestui site reprezint─â acordul t─âu cu privire la conditiile de utilizare precum si la Termenii ╚Öi condi╚Ťiile de cump─ârare ╚Öi retur.

Aceste condi╚Ťii se aplic─â pentru utilizarea site-ului levelupsociety.ro, precum ╚Öi tuturor site-urilor sau companiilor afilitate AUTHENTIC SUCCES SRL.

Termenii ╚Öi condi╚Ťiile de utilizare a site-ului se completeaz─â cu POLITICA DE CONFIDEN╚ÜIALITATE ╚Öi cu POLITICA DE COOKIES.

 1.  Retric╚Ťii privind utilizarea con╚Ťinutului site-ului web

 

1.1 Con╚Ťinutul acestui site nu poate fi utilizat, reprodus, distribuit, transmis, expus, in alte scopuri decât cele expres ╚Öi legal permise. Extragerea oric─âror informa╚Ťii urmat─â de orice utilizare în scop comercial sau necomercial care dep─â╚Öeste sfera copiei private reglementate de lege sau pentru vânzare ori licen╚Ťiere ╚Öi f─âr─â a avea în prealabil un consim╚Ť─âmânt scris al titularilor drepturilor de proprietate constituie o înc─âlcare a condi╚Ťiilor de utilizare ╚Öi ne rezerv─âm dreptul de a lua m─âsurile legale pentru protejarea drepturilor noastre.

Con╚Ťinutul acestui site, precum ╚Öi materialele/video-urile/cursurile de pe acest site precum ╚Öi de pe orice alt site de╚Ťinut de AUTHENTIC SUCCESS SRL nu poate copiat, reprodus, republicat, downloadat, uploadat, postat, transmis sau distribuit, vândut, revândut, sau altfel exploatat în form─â comercial─â, cu excep╚Ťia download─ârii unei copii în scop personal pe computerul personal.

 

1.2 Sunte╚Ťi, de asemenea, de acord s─â nu afecta╚Ťi ╚Öi interfera╚Ťi în vreun fel cu elementele de securitate ale site-ului, cu elementele care previn sau restric╚Ťioneaz─â utilizarea, copierea unui con╚Ťinut sau elemente care înt─âresc limitele de utilizare a siteului sau a con╚Ťinutului acestuia.

1.3. Accesul la site se face limitat la resursele achitate ╚Öi doar în scop personal.

 

 1.  Înregistrare membri, parole ╚Öi r─âspundere

 

2.1 Accesul la anumite informa╚Ťii, servicii sau programe/traininguri/produse poate presupune înregistrarea utilizatorului/membrului prin folosirea unei parole. Decizia de înregistrare este op╚Ťional─â.

 

2.2 În cazul în care opta╚Ťi pentru înregistrare, v─â solicit─âm s─â nu comunica╚Ťi parola nim─ânui pentru a nu provoca prejudicii de╚Ťin─âtorului site-ului. Sunte╚Ťi de acord s─â despagubi╚Ťi sau dac─â este cazul, s─â exonera╚Ťi de raspundere AUTHENTIC SUCCESS SRL, trainerii/consulan╚Ťii/partenerii colaboratori/afilia╚Ťii/licen╚Ťiatorii acesteia pentru toate daunele cauzate prin violarea sau nerespectarea prezen╚Ťilor termeni ╚Öi condi╚Ťii sau prin neîndeplinirea de c─âtre dvs. sau orice persoan─â care folose╚Öte contul dvs.

 

2.3. În situa╚Ťia în care decide╚Ťi s─â deveni╚Ťi membru Level Up Society sau s─â accesa╚Ťi diverse materiale/programe/cursuri/trainnguri/produse/servicii declara╚Ťi c─â v─â asuma╚Ťi aceste obliga╚Ťii ╚Öi ca ve╚Ťi fi ╚Ťinut r─âspunz─âtor în caz de încalcare si pentru prejudiciile ocazionate de înc─âlcare.

 

 1.  Livrarea serviciilor/produselor

 

3.1 Produsele oferite spre vânzare fiind digitale, acestea vor fi livrate în format electronic. Clientul va primi un cod, un link de la care se poate desc─ârca produsul sau o alta metod─â, detaliile acestea fiind comunicate pe e-mail sau în contul de Client. Livrarea se va face numai dup─â plata integral─â a produsului/produselor achizi╚Ťionate. Clientul este responsabil s─â î╚Öi verifice mailul (inbox, spam, other etc ) unde îi va fi trimis─â informa╚Ťia.

3.2. Achizi╚Ťionarea unui serviciu/produs/training/material/program/membership apar╚Ťinând  levelupsociety se face doar pentru uzul de c─âtre o singur─â persoan─â, con╚Ťinutul nu poate fi accesat de mai multe persoane, redistribuit/revândut etc…

3.3. Produsele downloadabile ╚Öi/sau digitale nu pot face obiectul returului, astfel încât nu se poate solicita restituirea sumelor achitate dup─â ce acestea au fost downloadate/accesate.

3.4. Dac─â a╚Ťi achizi╚Ťionat un membership lunar, pute╚Ťi s─â anula╚Ťi subscrierea din contul dvs.

 

 

 1.  Revânzare/distribuire

 

5.1 Produsele cump─ârate prin intermediul Platformei nu pot fi revândute sau distribuite în scopuri comerciale, fiind destinate uzului personal, cu excep╚Ťia cazului în care se prevede altfel.

5.2. Dac─â a╚Ťi primit pre╚Ťuri preferen╚Ťiale pentru anumite programe/pachete sau chiar acces gratuit pentru anumite programe/cursuri/pachete/materiale nu înseamn─â c─â acestea pot fi transmise sau transferate pentru acces c─âtre o alt─â persoan─â.

 

 1.  Dreptul la retragere al clientului

 

6.1. Pentru accesul la paltforma www.levelupsociety.ro  se va pl─âti o sum─â conform pre╚Ťurilor communicate la momentul achizi╚Ťiei. Pentru accesul la membership, la resurse sau la orice training/curs/coaching înregistrat─â în form─â digital nu se va restitui suma achitat─â.

6.2. Dac─â exist─â aspecte necesar a fi reglementate în leg─âtur─â cu produsele/serviciile comandate/achizi╚Ťionate v─â solicit─âm s─â v─â adresa╚Ťi cu un email la adresa [email protected] si ve╚Ťi primi r─âspuns în cel mult 48 de ore de la data transmiterii.

 

6.3 Produsele oferite de noi sunt produse pentru care legea nu prevede faptul c─â suntem obliga╚Ťi s─â oferim Clientului dreptul de retragere, respectiv returnarea sumelor pe care Clientul le-a achitat pentru produsele achizi╚Ťionate.

 

6.4 În mod excep╚Ťional, putem lua hot─ârârea de a returna anumite sume, în func╚Ťie de situa╚Ťia particular─â, f─âr─â ca acest lucru s─â reprezinte pentru noi o obliga╚Ťie.

 

6.5 Returul produselor fizice se va efectua în condi╚Ťiile prezen╚Ťilor termeni ╚Öi condi╚Ťii care se completeaz─â cu prevederile O.U.G. 34/2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioni╚Ötii, precum si pentru modificarea ╚Öi completarea unor acte normative. Produsele digitale si ebook-urile nu vor face obiectul dreptului de retragere, si nu se va restitui suma achitatp, conform art. 16 din OUG 34/2014.

 

 1.  Garan╚Ťii

 

7.1 Garan╚Ťiile aferente produselor noastre sunt cele oferite de legisla╚Ťia în vigoare ╚Öi care ni se aplic─â.

7.2. Sub nicio form─â nu garant─âm succesul pentru aplicarea principiilor ╚Öi ideilor/conceptelor prezentate în materiale sau de trainerii/consultan╚Ťii no╚Ötri. Aplicarea este individual, ╚Öi v─â sf─âtuim ca pentru situta╚Ťii specific s─â consulta╚Ťi avoca╚Ťi, consulan╚Ťi financiari, medici, terapeu╚Ťi sau persoane de specialitate pentru aspecte a c─âror rezolvare necesit─â consultul unui specialist.

 

 1.  Post─âri

8.1 Pute╚Ťi posta comentarii, review-uri sau alt tip de content atâta timp cât acest material nu contravine legii ╚Öi bunelor moravuri ╚Öi respect─â urm─âtoarele condi╚Ťii:

 • Nu con╚Ťine un limbaj vulgar, profan, abuziv, insulte, text sau imagini obscene, atacuri la persoan─â, expresii de fanatism, rasism, discriminare sau ur─â.
 • Nu este def─âim─âtor, amenin╚Ť─âtor, dispre╚Ťuitor, fals, fraudulos, inexact, nedrept, nu con╚Ťine exager─âri grave sau preten╚Ťii nefondate, nu încalc─â drepturile de confiden╚Ťialitate ale oric─ârei ter╚Ťe p─âr╚Ťi, nu este d─âun─âtor sau ofensator nerezonabil pentru orice persoan─â sau comunitate, nu con╚Ťine declara╚Ťii care tind s─â induc─â în eroare sau s─â fac─â o nedreptate oric─ârei alte persoane, afaceri sau entit─â╚Ťi.
 • Nu încalc─â drepturile levelupsociety sau al oric─ârui ter╚Ť.
 • Nu discrimineaz─â pe motive de ras─â, religie, origine na╚Ťional─â, sex, vârst─â, stare civil─â, orientare sexual─â sau handicap si nu se refer─â la astfel de chestiuni în orice mod interzis de lege.
 • Nu încalc─â nicio lege, regul─â, regulament si nu încearc─â s─â încurajeze o astfel de eludare sau înc─âlcare.
 • Nu face publicitate, nu promoveaz─â si nu ofer─â tranzac╚Ťionarea oric─âror bunuri sau servicii.
 • Nu încarc─â materiale protejate prin drepturi de autor sau alte materiale de proprietate de orice fel pe site-ul web f─âr─â permisiunea expres─â a proprietarului materialului respectiv.
 • Nu utilizeaz─â sau încearc─â s─â utilizeze contul, parola, serviciul sau sistemul altcuiva, cu excep╚Ťia cazului în care este permis în mod expres de ace╚Öti Termeni ╚Öi condi╚Ťii.
 • Nu include imagini, fotografii, articole sau alt con╚Ťinut care constituie, promoveaz─â sau încurajeaz─â acte ilegale, înc─âlcarea oric─ârui drept al oric─ârei persoane sau entit─â╚Ťi, înc─âlcarea oric─ârei legi locale, de stat, na╚Ťionale sau interna╚Ťionale, reguli, linii directoare sau alte reglement─âri.
 • Nu încarc─â sau transmite viru╚Öi sau alte fi╚Öiere d─âun─âtoare, perturbatoare sau distructive.
 • Nu perturb─â, interfereaz─â sau d─âuneaz─â sau încalc─â în alt mod securitatea site-ului web sau a oric─âror servicii, resurse de sistem, conturi, parole, servere sau re╚Ťele conectate sau accesibile prin intermediul site-ului web, alte canale sau site-uri afiliate sau conectate.
 • Nu trimite mesaje repetate legate de un alt utilizator ╚Öi/sau face comentarii jignitoare despre o alt─â persoan─â si nu repet─â postarea anterioar─â a aceluia╚Öi mesaj.
 • Nu colecteaz─â sau stocheaz─â datele personale ale altor utilizatori.

 

 

 1.  Reguli de Securitate
 • Este interzis─â înc─âlcarea sau încercarea de a înc─âlca securitatea site-ului web inclusiv, dar f─âr─â limitare:

(a) accesarea datelor care nu sunt destinate dvs. sau conectarea la un server sau la un cont pe care nu sunte╚Ťi autorizat s─â îl accesa╚Ťi,

(b) încercarea de sondare, scanare sau testare a vulnerabilit─â╚Ťii unui sistem sau a unei re╚Ťele sau înc─âlcarea m─âsurilor de securitate sau autentificare f─âr─â o autoriza╚Ťie adecvat─â,

(c) încercarea de a interfera cu serviciile c─âtre orice utilizator, gazd─â sau re╚Ťea, inclusiv, f─âr─â limitare, prin intermediul transmiterii un virus pe site, supraînc─ârcare, „inundare”, „bombare prin po╚Öt─â” sau „blocare” 

(d) falsificarea oric─ârui antet de pachet TCP / IP sau a oric─ârei p─âr╚Ťi din informa╚Ťiile antetului în orice postare de e-mail, forum, dar nu numai. Înc─âlcarea securit─â╚Ťii sistemului sau a re╚Ťelei poate duce la r─âspundere civil─â sau penal─â. Se vor investiga evenimentele care pot implica astfel de înc─âlc─âri.

 

 1.  Produse disponibile pentru download
  • Orice produs pus la dispozi╚Ťie pentru desc─ârcare de pe site sau alte canale este proprietate protejat─â prin drepturi de autor, cu excep╚Ťia cazului în care se indic─â altfel.

 

 1.  Limitarea r─âspunderii

 

11.1. A╚Öa cum am ar─âtat anterior, dumneavoastr─â în╚Ťelege╚Ťi în mod expres ╚Öi sunte╚Ťi de acord c─â orice preten╚Ťie fa╚Ť─â de noi va fi strict limitat─â la suma de bani pe care a╚Ťi pl─âtit-o pentru utilizarea produselor ╚Öi/sau serviciilor, dac─â o astfel de sum─â a fost pl─âtit─â.

 

11.2. Nici John Maxwell Team ╚Öi nici Highlife Consulting SRL nu va fi r─âspunz─âtoare pentru nicio pierdere sau pagub─â direct─â sau indirect─â, accidental─â sau cu titlu de exemplu care poate s─â apar─â în urma utiliz─ârii Resurselor noastre sau ca urmare a oric─âror schimb─âri sau pierderi de date, a anul─ârii sau pierderii accesului sau a apari╚Ťiei unei perioade de nefunc╚Ťionalitate, în situa╚Ťia în care aceste lucruri se întâmpl─â independent de culpa noastr─â.

 1.  Drepturi de proprietate intelectual─â

12.1. Logou-urile, m─ârcile, grafica, iconu-rile, scripturile, materialele, video-urile, con╚Ťinutul, checklisturile con╚Ťinute /plasate pe site apar╚Ťin AUTHENTIC SUCCESS SRL, trainerilor, afilia╚Ťilor/partenerilor AUTHENTIC SUCCESS SRL.

Este interzis a fi distribuite/sharuite/donloadate/uploadate materiale con╚Ťinând logo-urile LEVELUPSOCIETY, JOHN MAXWELL TEAM sau EMPOWERED LIVING. În caz de înc─âlcare ne rezerv─âm dreptul de a v─â ac╚Ťiona deîndat─â li a lua m─âsuri pentru repararea/recuperarea prejudiciilor de imagine ╚Öi materiale cauzate.

 

 

 1.  LEGEA APLICABILA. LITIGII

 

13.1..  P─âr┼úile implicate în acord vor încerca solu┼úionarea pe cale amiabil─â a eventualelor litigii ap─ârute.

13.2    Orice diferend cu privire la intrarea în vigoare, interpretarea, executarea ┼či încetarea prezentului Acord intervenit între P─âr┼úi ┼či nesolu┼úionat pe cale amiabil─â va fi deferit instan┼úelor judecatore┼čti competente din Bucuresti, spre competen╚Ťa solu┼úionare, in conformitate cu  legislatia româna în vigoare.