Descarcă Checklistul Afacerii

Bine ați venit la levelupsociety.ro

www.levelupsociety.ro este o platformă de AUTHENTIC SUCCESS SRL. Scopul nostru este să oferim vizitatorilor website-ului o experiență pozitivă protejând, în același timp, atât drepturile noastre cât și pe cele ale acestora.

Prezentul document, prin conținutul său, pune la dispoziția terților utilizatori, precum și membrilor și clienților săi termenii și condițiile de utilizare a site-ului levelupsociety.ro.

Utilizarea site-ului (incluzând accesul, navigarea și cumpărarea produselor de pe acest site) constituie un acord implicit de respectare a termenilor și condițiilor enunțate în cuprinsul prezentului document cu toate efectele și consecințele ce decurg din aceasta.

Vă rugăm să citiți cu atenție acești Termeni și condiții înainte de a folosi site-ul. Continuarea folosirii acestui site reprezintă acordul tău cu privire la conditiile de utilizare precum si la Termenii și condițiile de cumpărare și retur.

Aceste condiții se aplică pentru utilizarea site-ului levelupsociety.ro, precum și tuturor site-urilor sau companiilor afilitate AUTHENTIC SUCCES SRL.

Termenii și condițiile de utilizare a site-ului se completează cu POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE și cu POLITICA DE COOKIES.

 1.  Retricții privind utilizarea conținutului site-ului web

 

1.1 Conținutul acestui site nu poate fi utilizat, reprodus, distribuit, transmis, expus, in alte scopuri decât cele expres și legal permise. Extragerea oricăror informații urmată de orice utilizare în scop comercial sau necomercial care depășeste sfera copiei private reglementate de lege sau pentru vânzare ori licențiere și fără a avea în prealabil un consimțământ scris al titularilor drepturilor de proprietate constituie o încălcare a condițiilor de utilizare și ne rezervăm dreptul de a lua măsurile legale pentru protejarea drepturilor noastre.

Conținutul acestui site, precum și materialele/video-urile/cursurile de pe acest site precum și de pe orice alt site deținut de AUTHENTIC SUCCESS SRL nu poate copiat, reprodus, republicat, downloadat, uploadat, postat, transmis sau distribuit, vândut, revândut, sau altfel exploatat în formă comercială, cu excepția downloadării unei copii în scop personal pe computerul personal.

 

1.2 Sunteți, de asemenea, de acord să nu afectați și interferați în vreun fel cu elementele de securitate ale site-ului, cu elementele care previn sau restricționează utilizarea, copierea unui conținut sau elemente care întăresc limitele de utilizare a siteului sau a conținutului acestuia.

1.3. Accesul la site se face limitat la resursele achitate și doar în scop personal.

 

 1.  Înregistrare membri, parole și răspundere

 

2.1 Accesul la anumite informații, servicii sau programe/traininguri/produse poate presupune înregistrarea utilizatorului/membrului prin folosirea unei parole. Decizia de înregistrare este opțională.

 

2.2 În cazul în care optați pentru înregistrare, vă solicităm să nu comunicați parola nimănui pentru a nu provoca prejudicii deținătorului site-ului. Sunteți de acord să despagubiți sau dacă este cazul, să exonerați de raspundere AUTHENTIC SUCCESS SRL, trainerii/consulanții/partenerii colaboratori/afiliații/licențiatorii acesteia pentru toate daunele cauzate prin violarea sau nerespectarea prezenților termeni și condiții sau prin neîndeplinirea de către dvs. sau orice persoană care folosește contul dvs.

 

2.3. În situația în care decideți să deveniți membru Level Up Society sau să accesați diverse materiale/programe/cursuri/trainnguri/produse/servicii declarați că vă asumați aceste obligații și ca veți fi ținut răspunzător în caz de încalcare si pentru prejudiciile ocazionate de încălcare.

 

 1.  Livrarea serviciilor/produselor

 

3.1 Produsele oferite spre vânzare fiind digitale, acestea vor fi livrate în format electronic. Clientul va primi un cod, un link de la care se poate descărca produsul sau o alta metodă, detaliile acestea fiind comunicate pe e-mail sau în contul de Client. Livrarea se va face numai după plata integrală a produsului/produselor achiziționate. Clientul este responsabil să își verifice mailul (inbox, spam, other etc ) unde îi va fi trimisă informația.

3.2. Achiziționarea unui serviciu/produs/training/material/program/membership aparținând  levelupsociety se face doar pentru uzul de către o singură persoană, conținutul nu poate fi accesat de mai multe persoane, redistribuit/revândut etc…

3.3. Produsele downloadabile și/sau digitale nu pot face obiectul returului, astfel încât nu se poate solicita restituirea sumelor achitate după ce acestea au fost downloadate/accesate.

3.4. Dacă ați achiziționat un membership lunar, puteți să anulați subscrierea din contul dvs.

 

 

 1.  Revânzare/distribuire

 

5.1 Produsele cumpărate prin intermediul Platformei nu pot fi revândute sau distribuite în scopuri comerciale, fiind destinate uzului personal, cu excepția cazului în care se prevede altfel.

5.2. Dacă ați primit prețuri preferențiale pentru anumite programe/pachete sau chiar acces gratuit pentru anumite programe/cursuri/pachete/materiale nu înseamnă că acestea pot fi transmise sau transferate pentru acces către o altă persoană.

 

 1.  Dreptul la retragere al clientului

 

6.1. Pentru accesul la paltforma www.levelupsociety.ro  se va plăti o sumă conform prețurilor communicate la momentul achiziției. Pentru accesul la membership, la resurse sau la orice training/curs/coaching înregistrată în formă digital nu se va restitui suma achitată.

6.2. Dacă există aspecte necesar a fi reglementate în legătură cu produsele/serviciile comandate/achiziționate vă solicităm să vă adresați cu un email la adresa [email protected] si veți primi răspuns în cel mult 48 de ore de la data transmiterii.

 

6.3 Produsele oferite de noi sunt produse pentru care legea nu prevede faptul că suntem obligați să oferim Clientului dreptul de retragere, respectiv returnarea sumelor pe care Clientul le-a achitat pentru produsele achiziționate.

 

6.4 În mod excepțional, putem lua hotărârea de a returna anumite sume, în funcție de situația particulară, fără ca acest lucru să reprezinte pentru noi o obligație.

 

6.5 Returul produselor fizice se va efectua în condițiile prezenților termeni și condiții care se completează cu prevederile O.U.G. 34/2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniștii, precum si pentru modificarea și completarea unor acte normative. Produsele digitale si ebook-urile nu vor face obiectul dreptului de retragere, si nu se va restitui suma achitatp, conform art. 16 din OUG 34/2014.

 

 1.  Garanții

 

7.1 Garanțiile aferente produselor noastre sunt cele oferite de legislația în vigoare și care ni se aplică.

7.2. Sub nicio formă nu garantăm succesul pentru aplicarea principiilor și ideilor/conceptelor prezentate în materiale sau de trainerii/consultanții noștri. Aplicarea este individual, și vă sfătuim ca pentru situtații specific să consultați avocați, consulanți financiari, medici, terapeuți sau persoane de specialitate pentru aspecte a căror rezolvare necesită consultul unui specialist.

 

 1.  Postări

8.1 Puteți posta comentarii, review-uri sau alt tip de content atâta timp cât acest material nu contravine legii și bunelor moravuri și respectă următoarele condiții:

 • Nu conține un limbaj vulgar, profan, abuziv, insulte, text sau imagini obscene, atacuri la persoană, expresii de fanatism, rasism, discriminare sau ură.
 • Nu este defăimător, amenințător, disprețuitor, fals, fraudulos, inexact, nedrept, nu conține exagerări grave sau pretenții nefondate, nu încalcă drepturile de confidențialitate ale oricărei terțe părți, nu este dăunător sau ofensator nerezonabil pentru orice persoană sau comunitate, nu conține declarații care tind să inducă în eroare sau să facă o nedreptate oricărei alte persoane, afaceri sau entități.
 • Nu încalcă drepturile levelupsociety sau al oricărui terț.
 • Nu discriminează pe motive de rasă, religie, origine națională, sex, vârstă, stare civilă, orientare sexuală sau handicap si nu se referă la astfel de chestiuni în orice mod interzis de lege.
 • Nu încalcă nicio lege, regulă, regulament si nu încearcă să încurajeze o astfel de eludare sau încălcare.
 • Nu face publicitate, nu promovează si nu oferă tranzacționarea oricăror bunuri sau servicii.
 • Nu încarcă materiale protejate prin drepturi de autor sau alte materiale de proprietate de orice fel pe site-ul web fără permisiunea expresă a proprietarului materialului respectiv.
 • Nu utilizează sau încearcă să utilizeze contul, parola, serviciul sau sistemul altcuiva, cu excepția cazului în care este permis în mod expres de acești Termeni și condiții.
 • Nu include imagini, fotografii, articole sau alt conținut care constituie, promovează sau încurajează acte ilegale, încălcarea oricărui drept al oricărei persoane sau entități, încălcarea oricărei legi locale, de stat, naționale sau internaționale, reguli, linii directoare sau alte reglementări.
 • Nu încarcă sau transmite viruși sau alte fișiere dăunătoare, perturbatoare sau distructive.
 • Nu perturbă, interferează sau dăunează sau încalcă în alt mod securitatea site-ului web sau a oricăror servicii, resurse de sistem, conturi, parole, servere sau rețele conectate sau accesibile prin intermediul site-ului web, alte canale sau site-uri afiliate sau conectate.
 • Nu trimite mesaje repetate legate de un alt utilizator și/sau face comentarii jignitoare despre o altă persoană si nu repetă postarea anterioară a aceluiași mesaj.
 • Nu colectează sau stochează datele personale ale altor utilizatori.

 

 

 1.  Reguli de Securitate
 • Este interzisă încălcarea sau încercarea de a încălca securitatea site-ului web inclusiv, dar fără limitare:

(a) accesarea datelor care nu sunt destinate dvs. sau conectarea la un server sau la un cont pe care nu sunteți autorizat să îl accesați,

(b) încercarea de sondare, scanare sau testare a vulnerabilității unui sistem sau a unei rețele sau încălcarea măsurilor de securitate sau autentificare fără o autorizație adecvată,

(c) încercarea de a interfera cu serviciile către orice utilizator, gazdă sau rețea, inclusiv, fără limitare, prin intermediul transmiterii un virus pe site, supraîncărcare, „inundare”, „bombare prin poștă” sau „blocare” 

(d) falsificarea oricărui antet de pachet TCP / IP sau a oricărei părți din informațiile antetului în orice postare de e-mail, forum, dar nu numai. Încălcarea securității sistemului sau a rețelei poate duce la răspundere civilă sau penală. Se vor investiga evenimentele care pot implica astfel de încălcări.

 

 1.  Produse disponibile pentru download
  • Orice produs pus la dispoziție pentru descărcare de pe site sau alte canale este proprietate protejată prin drepturi de autor, cu excepția cazului în care se indică altfel.

 

 1.  Limitarea răspunderii

 

11.1. Așa cum am arătat anterior, dumneavoastră înțelegeți în mod expres și sunteți de acord că orice pretenție față de noi va fi strict limitată la suma de bani pe care ați plătit-o pentru utilizarea produselor și/sau serviciilor, dacă o astfel de sumă a fost plătită.

 

11.2. Nici John Maxwell Team și nici Highlife Consulting SRL nu va fi răspunzătoare pentru nicio pierdere sau pagubă directă sau indirectă, accidentală sau cu titlu de exemplu care poate să apară în urma utilizării Resurselor noastre sau ca urmare a oricăror schimbări sau pierderi de date, a anulării sau pierderii accesului sau a apariției unei perioade de nefuncționalitate, în situația în care aceste lucruri se întâmplă independent de culpa noastră.

 1.  Drepturi de proprietate intelectuală

12.1. Logou-urile, mărcile, grafica, iconu-rile, scripturile, materialele, video-urile, conținutul, checklisturile conținute /plasate pe site aparțin AUTHENTIC SUCCESS SRL, trainerilor, afiliaților/partenerilor AUTHENTIC SUCCESS SRL.

Este interzis a fi distribuite/sharuite/donloadate/uploadate materiale conținând logo-urile LEVELUPSOCIETY, JOHN MAXWELL TEAM sau EMPOWERED LIVING. În caz de încălcare ne rezervăm dreptul de a vă acționa deîndată li a lua măsuri pentru repararea/recuperarea prejudiciilor de imagine și materiale cauzate.

 

 

 1.  LEGEA APLICABILA. LITIGII

 

13.1..  Părţile implicate în acord vor încerca soluţionarea pe cale amiabilă a eventualelor litigii apărute.

13.2    Orice diferend cu privire la intrarea în vigoare, interpretarea, executarea şi încetarea prezentului Acord intervenit între Părţi şi nesoluţionat pe cale amiabilă va fi deferit instanţelor judecatoreşti competente din Bucuresti, spre competența soluţionare, in conformitate cu  legislatia româna în vigoare.