Descarcă Checklistul Afacerii

LEVEL UP SOCIETY 

Comunitatea în care găsești toate uneltele de care ai nevoie pentru a-ți crește performanța și A CONDUCE o afacere sustenabilă.

 

Viziunea Level Up Society:

  Level Up Society 

Visul pentru LEVEL UP SOCIETY este ca în 5 ani să impacteze prin training, coaching, mentoring și consultanță peste 100.000 lideri și să intre în topul școlilor de antreprenoriat și leadership din România.

 

 

Misiunea Level Up Society

Misiunea LEVEL UP este să conecteze experții cu antreprenorii și managerii, astfel încât aceștia să se dezvolte sustenabil, să crească profitul și să câștige timp pentru a-l petrece activitățile preferate cu cei dragi lor.

 

LEVEL UP SOCIETY este  comunitatea de business în care, cu unelte și metode acreditate și testate de marile companii de consultanță internaționale, îi ghidam pe antreprenori si manageri să conducă mai bine afacerea, să crească profitabilitatea astfel incat să se bucure de libertate financiară și de timp ce alții lucrează pentru afacerea lui.

Îi ajutăm pe membrii nostri să-și identifice și să-și rezolve cele mai crittice probleme, LEVEL UP SOCIETY -comunitatea în care faci schimbarea de mentalitate de la A DEȚINE o afacere, la A CONDUCE o afacere profitabilă.

Valorile Level Up Society 

Învățarea continuă

Susținem creșterea și perfecționarea, nu numai prin dobândirea unor noi cunoștințe, ci și prin aplicarea lor în mod constant și perseverent. Suntem aici să împărtășim din experiențele noastre, pentru ca tu să ai acces la metode testate, despre care știm că funcționează cu adevărat. Fiecare membru al echipei noastre a depășit obstacole diverse în activitatea profesională și în business, iar tu ai acces la toate cunoștințele pe care noi le-am dobândit în eperiența cumulată de peste 150 de ani.

 

 Inspirarea celor din jur
 

Fiecare poveste a mentorilor din catedra Level Up Society este unică. Am fost inspiratți de alții și sperăm să inspirăm mai departe. Ne dorim să oferim inspirație pentru ca tu să simți că orice e posibil atunci când ai alături mentori de încredere, care te motivează și te susțin în evoluția ta.

 

Apartenența și incluziunea


Noi toți membri ne-am cunoscut în comunitatea BNI sau în MAXWELL LEADERSHIP CERTIFIED TEAM. Am învățat cât de valoroasă e apartanența și am adus acest spirit și in Level Up. Ne dorim ca fiecare membru să simtă că aparține comunității Level Up, să simtă că aici este locul cel mai potrivit în care primește valoare prin fiecare interacțiune.

 

 

Responsabilitatea

Succesul este imposibil fără asumarea responsabilității. Noi am înțeles că este inevitabil să faci greșeli însă ne-am asumat să mergem mai departe, bazându-ne pe credibilitate și caracterul nostru. Am acceptat că vom face tot ce este necesar pentru a reuși și ne vom asuma responsabilitatea pentru cine suntem și ce facem.

Aici te susținem pentru a construi o afacere de succes 

Am decis să producem un impact semnificativ la nivel de societate, să susținem performerii să-și dezvolte abilitățile și afacerile. Așa că nu îți oferim doar “un alt curs” pe care să-l urmezi și să îl uiți, ci îți punem la dispoziție o gamă largă de materiale în diferite formate, dar și susținerea noastră directă și personalizată pentru ca acest proces să fie unul de evoluție constantă.

Primește Acces