Programează o discuție cu noi

Noi suntem Level Up Society

 

Level Up Society este comunitatea unde business-ul și abilitățile tale trec la următorul nivel! 

Fie că îți dorești să îți perfecționezi skill-urile, sau că urmărești dezvoltarea afacerii tale, Level Up Society este locul unde vei avea acces în timp real la experți din domenii variate, care te vor ajuta să-ți atingi obiectivele.

Suntem în acest moment 12 facilitatori ai învățării și dezvoltării, și te ghidăm pas cu pas pentru ca tu să obții succes atât în plan personal, cât și în sfera de business. Printr-o combinație unică de training, coaching, mentoring și consultanță, echipa Level Up Society te va îndruma spre acea viață împlinită și în armonie pe care ți-o dorești.

Am dezvoltat această platformă pentru ca tu să ai acces într-un singur loc la experți care te vor susține și te or echipa cu tot ce e necesar să treci de la "bine" la "EXCEPȚIONAL", în ritmul tău și prin acțiuni aliniate cu obiectivele tale.

MENTORSHIP-UL are AVANTAJELE sale

ACCELEREAZĂ CREȘTEREA, nu e nevoie să treacă ani și să risipești resurse pentru a ajunge unde-ți dorești.

VIZIUNEA LEVEL UP

Construim împreună o comunitate bazată pe învățare și evoluție, în care fiecare profesionist să reușească să-și dezvolte abilități și competențe care să îl conducă la următorul nivel. Susținem persoanele cu rol de conducere din România să devină lideri remarcabili în domeniile lor de expertiză, să-și inspire echipa să facă performanță.

Viziunea Level up Society este ca până în 2026 să devenim una din top 5 școli de business și leadership din România. Ne dorim să susținem cel puțin 10.000 de performeri atât la nivel personal, cât și în business, astfel încât să producem un impact semnificativ la nivel de societate.

 

VALORILE LEVEL UP  SOCIETY

Învățarea continuă
Susținem creșterea și perfecționarea, nu numai prin dobândirea unor noi cunoștințe, ci și prin aplicarea lor în mod constant și perseverent. Suntem aici să împărtășim din experiențele noastre, pentru ca tu să ai acces la metode testate, despre care știm că funcționează cu adevărat. Fiecare membru al echipei noastre a depășit obstacole diverse în activitatea profesională și în business, iar tu ai acces la toate cunoștințele pe care noi le-am dobândit în eperiența cumulată de peste 150 de ani.

Inspirarea celor din jur
Fiecare poveste a mentorilor din catedra Level Up Society este unică. Am fost inspiratți de alții și sperăm să inspirăm mai departe. Ne dorim să oferim inspirație pentru ca tu să simți că orice e posibil atunci când ai alături mentori de încredere, care te motivează și te susțin în evoluția ta.


Apartenența și incluziunea
Noi totți membri ne-am cunoscut în comunitatea BNI sau în MAXWELL LEADERSHIP CERTIFIED TEAM. Am învățat cât de valoroasă e apartanența și am adus acest spirit și in Level Up. Ne dorim ca fiecare membru să simtă că aparține comunității Level Up, să simtă că aici este locul cel mai potrivit în care primește valoare prin fiecare interacțiune.

Responsabilitatea

Succesul este imposibil fără asumarea responsabilității. Noi am înțeles că este inevitabil să faci greșeli însă ne-am asumat să mergem mai departe, bazându-ne pe credibilitate și caracterul nostru. Am acceptat că vom face tot ce este necesar pentru a reuși și ne vom asuma responsabilitatea pentru cine suntem și ce facem.

 

Aici te susținem pentru a construi o afacere de succes 

Am decis să producem un impact semnificativ la nivel de societate, să susținem performerii să-și dezvolte abilitățile și afacerile. Așa că nu îți oferim doar “un alt curs” pe care să-l urmezi și să îl uiți, ci îți punem la dispoziție o gamă largă de materiale în diferite formate, dar și susținerea noastră directă și personalizată pentru ca acest proces să fie unul de evoluție constantă.

RIDICĂ-ȚI STANDARDELE, DEVINO UN LIDER EXCEPȚIONAL!