Descarc─â Checklistul Afacerii

POLITICĂ DE CONFIDENŢIALITATE

 

ULTIMA VERSIUNE:  16.03 2020

Pentru noi prelucrarea ╚Öi protec╚Ťia datelor cu caracter personal este extrem de important─â, motiv pentru care am elaborat prezenta POLITIC─é DE CONFIDEN╚ÜIALITATE („POLITICA”), care se refer─â la datele personale colectate pe site-urile aflate în proprietatea AUTHENTIC SUCCESS SRL, cu sediul în Bucure╚Öti, str. Mihail Sebastian, nr. 27, Bl. S10, sc. A, ap. 16,  SECTOR 5, Nr. Reg. Com J38/1086/2018, CUI: 37921780, respectiv site-urile www.levelupsociety.ro ╚Öi www.danamarin.ro.

Prin prezenta POLITICĂ am descris tipurile de date personale colectate pentru utilizarea site-urilor, precum și tipurile de date colectate prin formularele on-line completate de dvs.

V─â asigur─âm c─â respect─âm cu stricte╚Ťe confiden╚Ťialitatea datelor dvs. în calitate de  vizitatori, utilizatori, membri, clien╚Ťi existen╚Ťi sau poten╚Ťiali clien╚Ťi, ╚Öi ne angaj─âm s─â nu transmitem datele dumneavoastr─â personale c─âtre ter╚Ťi ╚Öi s─â le folosim exclusiv în scopul pentru care au fost introduse, respectiv acela de a v─â oferi într-o manier─â optim─â cele mai bune servicii si/sau produse, pentru a comunica pe viitor despre produsele ╚Öi evenimentele noastre, inclusiv newsletter-ele noastre s─âpt─âmânale, precum ╚Öi pentru a v─â acorda suport ori de câgte ori este necesar.

De asemenea declar─âm c─â vom colecta datele dvs. numai dac─â sunt furnizate voluntar ╚Öi declar─âm c─â nu vom vinde sau transfera datele dvs. c─âtre ter╚Ťe p─âr╚Ťi cu dep─â╚Öirea cadrului stabilit prin prezenta Politic─â.

 

CE DATE PERSONALE COLECT─éM

Date de contact: nume, prenume, email, num─âr de telefon, adresa de livrare (daca se comanda un produs fizic).

Informa╚Ťii de logare si cont: include nume (username) si parola.

Modalit─â╚Ťi de plat─â ╚Öi datele cardului bancar. Colectarea de date cu caracter personal implic─â ╚Öi completarea formularelor de plat─â online prezentate de dumneavoastr─â atunci când efectua╚Ťi o tranzac╚Ťie e-Commerce pe unul din website-urile noastre care folosesc solu╚Ťiile unui procesator de pl─â╚Ťi. Completarea formularelor de plata online cu toate informa╚Ťiile solicitate ╚Öi marcate a fi obligatorii, inclusiv datele cu caracter personal este necesar─â exclusiv pentru achizi╚Ťionarea serviciilor ╚Öi produselor noastre.

Imagini, foto, video-uri, materiale audio: In virtutea interesului nostru legitim de a monetiza în cât mai multe feluri materialele produse de noi, vom comercializa suplimentar înregistr─ârile cursurilor, webinar-iilor sus╚Ťinute de noi. Prin înscrierea la curs/webinar/program de training ╚Öi, prin acceptarea ╚Öi completarea formularului de consim╚Ť─âmânt expres, persoana vizat─â/participantul AUTHENTIC SUCCES SRL poate utiliza fotografiile, materialele video sau audio create de personalul sau contractorii s─âi pe perioada cursurilor, f─âr─â s─â fie nevoie de solicitarea special─â a unui alt accept separat al participantului.

DE CE PRELUCR─éM ╚śI CUM PRELUCR─éM DATELE PERSONALE

Authentic Success  î╚Ťi va prelucra datele cu caracetr personal în urm─âtoarele scopuri:

  • Livrarea /accesul ╚Öi facturarea serviciilor/produselor noastre.
  • Comunicarea legat─â de accesarea contului ╚Öi aspecte de customer service.
  • Îmbun─ât─â╚Ťirea furniz─ârii de produse/servicii prin furnizarea de recoman─âri personalizate de con╚Ťinut.
  • Solicit─âri de a participa la survey-uri despre produsele/servicile/nout─â╚Ťile si evenimentele noastre.
  • Oferte de upgrade, con╚Ťinut, servicii ╚Öi alte traininguri.
  • Furnizarea de newslettere, updateuri, marketing targhetat, promo╚Ťii si oferte speciale.
  • Realizarea de analize privind felul în care produsele noastre sunt folosite, incluzând web traffic si ce tipuri de con╚Ťinut sunt mai populare pentru utilizatorii/membrii no╚Ötri.
  • Efectuarea de raport─âri anonimizate pentru parteneri interni sau externi.

Cele mai uzuale date prelucrate de noi sunt solicitate pentru:

Solicit─âm adresa de email pentru a-╚Ťi furniza informa╚Ťii despre livrarea produselor ╚Öi serviciile noastre de care ai putea fi interesat, despre promo╚Ťii, despre evenimentele viitoare pe care le organiz─âm sau pentru a-╚Ťi comunica newsletter. De asemenea, putem folosi adresa ta de email pentru a putea determina eficien╚Ťa politicilor noastre de marketing ╚Öi publicitate ╚Öi pentru a -╚Ťi solicita p─ârerea despre produsele ╚Öi serviciile noastre.

Atunci când va fi cazul, vom folosi adresa de email pentru a solu╚Ťiona eventualele plângeri sau reclama╚Ťii privind produsele/serviciile comandate.

Întrucât respect─âm dreptul la intimitate, pute╚Ťi oricând s─â va dezabona╚Ťi, ap─âsând pe link-ul de dezabonare, sau trimi╚Ťând un email cu titlul dezabonare la adresa [email protected].

 

 

 

Numele și prenumele sunt solicitate pentru adresare, facturare și contact.

Solicit─âm num─ârul de telefon pentru a v─â comunica detalii despre evenimentele la care v-a╚Ťi înscris, pentru a va contacta pentru detalii suplimentare livr─ârii produsului, prest─ârii serviciului sau pentru a v─â comunica oferte ╚Öi promo╚Ťii despre cursurile sau evenimentele noastre, dac─â a╚Ťi optat pentru acest lucru.

Username-ul ╚Öi parola ( acestea sunt emise random ╚Öi automat  la prima înregistrare, ulterior exist─â posibilitatea s─â schimba╚Ťi) sunt colectate în scopul autentific─ârii dvs. pe site-ul www.levelupsociety.ro, astfel încât s─â beneficia╚Ťi de serviciile ╚Öi/sau produsele comandate ╚Öi de cea mai bun─â experien╚Ť─â al─âturi de noi.

Adresa este colectat─â de noi în scopul exclusiv al expedierii ╚Öi factur─ârii produselor/serviciilor comandate de c─âtre dumneavoastr─â. De asemenea vom folosi adresa pentru a solu╚Ťiona eventualele plângeri sau reclama╚Ťii privind produsele/serviciile comandate în vederea comunic─ârilor ce se vor efectua.

 

Informa╚Ťiile privind pl─â╚Ťile sunt furnizate pentru efectuarea, procesarea ╚Öi monitorizarea pl─â╚Ťii online.

Prin cele 2 siteuri de╚Ťinute, www.levelupsociety.ro ╚Öi www.danamarin.ro  nu v─â vom solicita niciodat─â codul pin, data expir─ârii sau codul CVV2/CVC2 decât în formularul de plat─â. Nu trimite╚Ťi datele despre card prin email, telefonic sau prin alte formulare.

Imaginile, fotografiile, video-urile, materialele audio sunt colectate în scopul promov─ârii ╚Öi comercializ─ârii acestora, cu respectarea cerin╚Ťelor legale.

DE LA CINE ╚śI CUM COLECT─éM DATELE PERSONALE

Colect─âm datele personale de la dvs. în mod direct prin folosirea unui formular web, a unui formular electronic sau unui formular printat, sau prin coresponden╚Ťa/documentele de contractare cu noi.

De asemenea, putem colecta datele personale din surse publice.

CARE ESTE TEMEIUL LEGAL DE PRELUCRARE A DATELOR PERSONALE

Temeiul legal al prelucr─ârii este:

  • Consim╚Ť─âmântul dvs.;
  • Un contract la care sunte╚Ťi deja parte;
  • O cerere de ofert─â f─âcut─â înainte de a achizi╚Ťiona un program sau un serviciu;
  • Interesul legitim.

CÂT TIMP PRELUCRAM SI PASTRAM DATELE PERSONALE

Criteriile utilizate pentru stabilirea perioadei de stocare a datelor cu caracter personal sunt definite de scopul colect─ârii ╚Öi de temeiul juridic. Dup─â expirarea perioadei respective, datele corespunz─âtoare sunt ╚Öterse, dac─â nu mai sunt necesare pentru executarea sau încheierea unui contract, sau dac─â persoana vizat─â nu ╚Öi-a manifestat consim╚Ť─âmântul pentru stocarea acestor date pe o anumit─â perioad─â de timp.

Daca ne solicita╚Ťi ╚Ötergerea datelor, în  acord cu dreptul dvs. de a face o astfel de solicitare de ╚Ötergere, vom proceda la ╚Ötergerea datelor, cu excep╚Ťia situa╚Ťiilor în care suntem obliga╚Ťi s─â le p─âstram.

CUI TRANSFER─éM DATELE PERSONALE

Informa╚Ťiile înregistrate sunt destinate utiliz─ârii de c─âtre AUTHENTIC SUCCESS SRL ╚Öi sunt comunicate numai urm─âtorilor destinatari: partenerii contractuali, furnizori, împuternici╚Ťi, procesatori de pl─âti sau firme de curierat (doar in situa╚Ťia livr─ârilor de produse sau materiale comandate).

De asemenea, în cazul in care se vor schimba asocia╚Ťii AUTHENTIC SUCCESS SRL, sau în caz de divizare, reorganizare, dizolvare, insolven╚Ť─â, este posibil s─â transfer─âm datele tale c─âtre noii de╚Ťin─âtori sau administratori/lichidatori.

În mod excep╚Ťional, datele tale ar putea fi transferate sau ar putea fi accesate ╚Öi de entit─â╚Ťi din afara Uniunii Europene, inclusiv în ╚Ť─âri c─ârora UE nu le recunoscut un nivel adecvat de protec╚Ťie a datelor cu caracter personal. Aceste situa╚Ťii apar in special atunci când vorbim de utilizarea unor platforme/programe/instrumente online pentru procesarea comenzilor, promovare sau infrastructura IT aferent─â. Spre exemplu, în cazul folosirii platformei de email marketing, Facebook, INSTAGRAM sau aplica╚Ťiilor oferite de Google sau Microsoft, de╚Öi infrastructura ca atare se afl─â în Uniunea European─â, ea poate fi accesat─â de organiza╚Ťiile mam─â din ╚Ťara de origine. În toate situa╚Ťiile de acest gen, Authentic Success srl va lua m─âsurile necesare pentru a se asigura c─â datele cu caracter personal sunt protejate, cum ar fi clauzele contractuale standard emise de organismele europene sau certific─âri relevante în materie ╚Öi recunoscute în interiorul Uniunii Europene.

Nu încuraj─âm SPAM-ul, nu furniz─âm adresa dumneavoastr─â de e-mail ╚Öi nici alte date unor ter╚Ťi (persoane fizice sau juridice), nu comercializ─âm, nu oferim, nu facem schimb de adrese e-mail ob╚Ťinute prin intermediul acestui site, nu divulg─âm adresa dumneavoastr─â de e-mail altor persoane care acceseaz─â/administreaz─â paginile acestui site.

Protec╚Ťia datelor referitoare la aplicarea ╚Öi utilizarea Facebook

Pe acest website, avem componente integrate ale re╚Ťelei sociale Facebook.

Conform RGPD Facebook este  în func╚Ťie de situa╚Ťie operator asociat sau împuternicit.

În majoritatea cazurilor, Companiile Facebook au rol de operator de date. Atunci când Facebook este controlor de date, gestionarea datele personale se face a╚Öa cum este descris în Politica Facebook de utilizare a datelor, https://www.facebook.com/about/privacy/update. De exemplu, Facebook este operatorul de date pentru majoritatea activit─â╚Ťilor care se desf─â╚Öoar─â pe Facebook. WhatsApp ╚Öi Oculus ╚Öi gestioneaz─â fiecare datele personale a╚Öa cum se descrie în propriile politici de utilizare a datelor.

Operatorul Facebook este Facebook, Inc., 1 Hacker Way, Menlo Park, CA 94025, Statele Unite ale Americii. În afara Statelor Unite sau a Canadei, operatorul este Facebook Ireland Ltd., 4 Grand Canal Square, Grand Canal Harbour, Dublin 2, Irlanda.

Facebook este operator de date când Authentic Success srl plaseaz─â reclame pe baza informa╚Ťiilor pe care utilizatorii le furnizeaz─â direct c─âtre Facebook sau în ce prive╚Öte datele primite prin intermediul pixelului sau al SDK-ului Facebook. Authentic SUCCESS SRL este controlor (operator) de date când plaseaz─â reclame folosind audien╚Ťele personalizate bazate pe fi╚Öiere de date sau când încarc─â informa╚Ťii personale de-ale utilizatorilor prin intermediul altor servicii Facebook de m─âsurare ╚Öi analiz─â.

Ghidul privind protec╚Ťia datelor publicat de Facebook, care este disponibil la adresa: https://facebook.com/about/privacy/, ofer─â informa╚Ťii despre colectarea, prelucrarea ╚Öi utilizarea datelor personale de c─âtre Facebook. Mai mult, aici sunt explicate op╚Ťiunile de setare Facebook oferite pentru protejarea confiden╚Ťialit─â╚Ťii datelor persoanei vizate. De asemenea, sunt disponibile diferite op╚Ťiuni de configurare în vederea opririi transferului de date pe Facebook.

Facebook proceseaz─â date pe servere care sunt localizate atât în UE, cât ╚Öi în SUA ╚Öi respect─â reglement─ârile privind protejarea transferurilor de date personale în afara UE. Facebook a certificat anumite produse pentru care ac╚Ťioneaz─â ca procesator de date în baza Scutului de confiden╚Ťialitate, a╚Öa cum se explic─â detaliat în anun╚Ťul ╚Öi certificarea privind Scutul de confiden╚Ťialitate.

Pentru datele transmise in SUA exista  UE - US Privacy-Shield. Certific─ârile existente EU/US-Privacy-Shield pot fi consultate la https://www.privacyshield.gov/list. Cu Decizia de punere în aplicare (UE) 2016/1250 a Comisiei Europene din 12 iulie 2016, EU/US-Privacy-Shield este recunoscut ca fiind echivalent cu nivelul de protec╚Ťie al Uniunii în acest domeniu.

Protec╚Ťia datelor privind prelucrarea ╚Öi protec╚Ťia datelor de c─âtre LinkedIn

În site-ul www.levelupsociety.ro am integrat  ╚Öi componente ale LinkedIn Corporation.

Operatorul LinkedIn este LinkedIn Corporation, 2029 Stierlin Court Mountain View, CA 94043, Statele Unite ale Americii. Pentru problemele de confiden╚Ťialitate din afara STATELOR UNITE, LinkedIn Ireland, Probleme de politic─â de confiden╚Ťialitate, Wilton Plaza, Wilton Place, Dublin 2, Irlanda este responsabil─â.

Mai multe informa╚Ťii despre plug-in-ul LinkedIn pot fi accesate la adresa https://developer.linkedin.com/plugins. Informa╚Ťii despre politica de cookies si despre cum va puteti modifica setarile de cookies https://www.linkedin.com/legal/cookie-policy.

Protec╚Ťia datelor referitoare la aplicarea ╚Öi utilizarea Google AdWord

Pe acest site, am integrat Google AdWords. Google AdWords este un serviciu de publicitate pe Internet care permite agentului de publicitate s─â plaseze anun╚Ťuri în rezultatele motorului de c─âutare Google ╚Öi în re╚Ťeaua de publicitate Google. Google AdWords permite unui agent de publicitate s─â pre-defineasc─â anumite cuvinte cheie cu ajutorul c─ârora un anun╚Ť afi╚Öat în rezultatele c─âut─ârii Google este afi╚Öat atunci când utilizatorul utilizeaz─â motorul de c─âutare pentru c─âuta în func╚Ťie de cuvinte cheie.

Opratorul Google AdWords este Google Inc., 1600 Amphitheatre Pkwy, Mountain View, CA 94043-1351, STATELE UNITE.

În plus, persoana vizat─â are posibilitatea de a contesta publicitatea bazat─â pe categorii de interese de c─âtre Google. În acest scop, persoana vizat─â trebuie s─â apeleze linkul la adresa https://www.google.de/settings/ads ╚Öi s─â fac─â set─ârile dorite în fiecare browser de internet utilizat de persoana vizat─â.

Informa╚Ťii suplimentare ╚Öi dispozi╚Ťiile reale privind protec╚Ťia datelor Google pot fi preluate în https://www.google.com/intl/ro/policies/privacy/.

CARE SUNT DREPTURILE DVS. REFERITOARE LA PROTECȚIA DATELOR

  1. Dreptul la Informare;
  2. Dreptul de acces la datele prelucrate:.
  3. Dreptul de rectificarea datelor sau completarea acestora;
  4. Dreptul de ștergere a datelor;
  5. Dreptul de restric╚Ťionare a datelor;
  6. Dreptul de portabilitate a datelor;
  7. Dreptul de opozi╚Ťie cu privire la prelucrarea datelor: Dreptul dvs. de a obiecta la prelucrarea datelor dvs. personale în scopuri de marketing direct. Este un drept pe care îl ave╚Ťi în orice moment.

Dac─â v─â proces─âm datele dvs. personale în scopuri de marketing direct, inclusiv profilarea (în m─âsura în care este legat─â de un astfel de marketing direct), atunci trebuie s─â v─â aducem la cuno╚Ötin╚Ť─â, în mod explicit, acest drept, cel mai târziu la momentul primei comunic─âri cu dvs. ╚Öi trebuie s─â v─â prezent─âm acest drept în mod clar ╚Öi separat de orice alt─â informa╚Ťie.

Ave┼úi dreptul de a ne cere o comunicare despre datele cu caracter personal pe care le prelucr─âm în leg─âtur─â cu dumneavoastr─â, de a v─â rectifica datele sau de a v─â ┼čterge informa┼úiile, de a v─â retrage consim┼ú─âmântul dat cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal in orice moment sau de a v─â scoate de pe listele noastre de mesaje;

  1. Procesul decizional automatizat: Dreptul de a nu face obiectul unei decizii bazate exclusiv pe prelucrare automata (inclusiv crearea de profiluri), care produce efecte juridice;
  2. Dreptul de a depune o plângere în fa╚Ťa Autorit─â╚Ťii Na╚Ťionale de Supraveghere a Prelucr─ârii Datelor cu Caracter Personal (ANSPDCP) în situa╚Ťia în care considera╚Ťi c─â datele dumneavoastr─â nu au fost prelucrate în conformitate cu prevederile legale.

Cum v─â pute╚Ťi exercita aceste drepturi?

Pentru exercitarea drepturilor men╚Ťionate mai sus, v─â rug─âm s─â v─â adresa╚Ťi prin cerere scris─â, datat─â ╚Öi semnat─â la adresa e-mail: [email protected], în aten╚Ťia responsabilului cu protec╚Ťia datelor, MARIN DANIELA.

Persoana desemnat─â va înregistra r─âspunsul la cererea persoanei vizate în Registrul de intr─âri/ie╚Öiri al operatorului ╚Öi va primi num─âr de ie╚Öire.

Persoana responsabil─â va comunica r─âspunsul la cererea persoanei vizate în modalitatea solicitat─â sau conform posibilit─â╚Ťilor reale de transmitere.

Persoana desemnat─â va r─âspunde în termen de 30 de zile de la data primirii cererii din partea Persoanei vizate.

Aceast─â perioad─â poate fi prelungit─â cu 60 de zile atunci când este necesar, ╚Ťinându-se seama de complexitatea ╚Öi num─ârul cererilor. În acest caz, Persoana desemnat─â informeaz─â Persoana vizat─â cu privire la prelungire, în termen de 30 de zile de la primirea cererii, prezentând ╚Öi motivele întârzierii.

ACCESUL MINORILOR

Con┼úinutul site-urilor ╚Öi materialelor de╚Ťinute de AUTHENTIC SUCCESS SRL nu este destinat minorilor, dar con┼úinutul s─âu nu este v─ât─âmator pentru ace┼čtia. Nu colect─âm informa╚Ťii ╚Öi date ale minorilor sub 16 ani, decât cu consim╚Ť─âmântul  prealabil ob╚Ťinut, expres ╚Öi liber exprimat al reprezentan╚Ťilor legali ai acestora.

M─éSURI DE SECURITATE

Securitatea datelor cu caracter personal este important─â pentru noi. Am adoptat m─âsuri adecvate de precau┼úie de ordin organizatoric, administrativ, tehnic ┼či fizic pentru a proteja datele cu caracter personal împotriva distrugerii accidentale sau ilegale, pierderii accidentale, modific─ârii, dezv─âluirii sau accesului neautorizat, utiliz─ârii ┼či tuturor celorlalte forme legale de prelucrare a datelor cu caracter personal aflate în posesia noastr─â.


AUTHENTIC SUCCESS SRL ne asum─âm obliga╚Ťia de a administra in condi╚Ťii de siguran╚Ť─â ╚Öi numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furniza╚Ťi despre dumneavoastr─â.

Siteurile folosesc m─âsuri de securitate adecvate împotriva pierderii, alter─ârii sau folosirii gre╚Öite a informa╚Ťiilor care se afl─â în controlul nostru.

AUTHENTIC SUCCESS SRL nu î╚Öi asum─â îns─â responsabilitatea pentru pierderile de informa╚Ťii cauzate de erori ale softului cu care este conceput ╚Öi g─âzduit site-ul. De asemenea nu r─âspundem pentru erorile în securitatea serverului care g─âzduie╚Öte site-ul.

Pentru achizi╚Ťii de pe site-urile noastre folosim certificat SSL (Secure Sockets Layer).

Cu toate c─â suntem foarfte precau╚Ťi în legatur─â cu prelucrarea datelor, nicio entitate nu poate s─â garanteze în mod complet în ceea ce prive╚Öte securitatea datelor transmise pe internet. De accea este foarte imporftant s─â adoptat╚Ťi propriile m─âsuri de securitate ╚Öi s─â nu funriza╚Ťi parole ╚Öi acces altor persoane.

Feedback
Noi oferim posibilitatea utilizatorilor site-ului de a trimite comentarii, întreb─âri ╚Öi sugestii. Orice informa╚Ťie care este trimis─â prin intermediul formularelor de contact va fi folosit─â ╚Ťinând cont de dreptul la confiden╚Ťialitate ╚Öi la imagine al persoanelor.

 

Paginile noastre de Internet folosesc cookie-uri. Cookie-urile sunt fi╚Öiere text care sunt stocate într-un sistem informatic prin intermediul unui browser de Internet. Multe site-uri Internet ╚Öi servere utilizeaz─â cookie-uri. Multe module cookie con╚Ťin un cod a╚Öa-numit cookie ID. Un ID cookie este un identificator unic al cookie-ului. Se compune dintr-un ╚Öir de caractere prin care paginile ╚Öi serverele Internet pot fi atribuite browserului de Internet în care a fost stocat cookie-ul. Acest lucru permite site-urilor web ╚Öi serverelor vizitate s─â diferen╚Ťieze browserul individual al subiectului dat de alte browsere de Internet care con╚Ťin alte cookie-uri. Un anumit browser de Internet poate fi recunoscut ╚Öi identificat utilizând unicul ID cookie.

Prin utilizarea cookie-urilor, putem oferi utilizatorilor acestui site mai multe servicii ușor de utilizat, care nu ar fi posibile fără folosirea cookie-urilor.

Prin intermediul unui cookie, informa╚Ťiile ╚Öi ofertele de pe site-ul nostru pot fi optimizate în func╚Ťie de utilizator. Cookie-urile ne permit, dup─â cum am men╚Ťionat anterior, s─â recunoa╚Ötem utilizatorii site-ului nostru web. Scopul acestei recunoa╚Öteri este de a u╚Öura utilizarea site-ului nostru web. Utilizatorul site-ului web de ex. nu trebuie s─â introduc─â date de acces de fiecare dat─â când site-ul este accesat, deoarece acesta este preluat, iar cookie-ul este astfel stocat în sistemul informatic al utilizatorului.

Persoana vizat─â poate, în orice moment, s─â împiedice folosirea cookie-urilor de c─âtre site-ul nostru web prin intermediul unei set─âri corespunz─âtoare a browserului de internet. În plus, cookie-urile deja setate pot fi ╚Öterse în orice moment din browserul de Internet. Acest lucru este posibil în toate browserele de Internet populare. Dac─â persoana vizat─â dezactiveaz─â setarea cookie-urilor în browserul de internet utilizat, nu toate func╚Ťiile site-ului nostru pot fi utilizate în totalitate. Pentru a afla mai multe despre acest subiect, accesa╚Ťi Politic─â cookies.

Testimoniale:

Este posibil ca uneori sa post─âm testimoniale care s─â con╚Ťin─â date personale. Înainte de a posta vom ob╚Ťine consim╚Ť─âmântul. Dac─â dori╚Ťi s─â updata╚Ťi sau s─â ╚Öterge╚Ťi testimonialul, ne pute╚Ťi contacta at [email protected]

From time to time, we may post testimonials on the Websites that may contain personal information. We obtain Your consent to post Your name along with Your testimonial. If you wish to update or delete your testimonial, you can contact us at [email protected].

MODIFICĂRI ALE POLITICII DE CONFIDENȚIALITATE

În m─âsura în care vom considera c─â este necesar─â o schimbare a regulilor de confiden╚Ťialitate, vom publica respectivele modific─âri în aceast─â pagina pentru a v─â informa cu privire la tipurile de informa╚Ťii pe care le colect─âm ╚Öi modul în care le utiliz─âm. Dac─â ave╚Ťi întreb─âri cu privire la politica noastr─â de confiden╚Ťialitate v─â rugam s─â ne contacta╚Ťi la email: [email protected].

AUTHENIC SUCCESS SRL ia în serios aspectele legate de confiden┼úialitate ┼či inten┼úioneaz─â s─â r─âmân─â în prima linie în ceea ce prive┼čte politica de confiden┼úialitate ┼či protec┼úia datelor. Vom actualiza periodic politica de confiden┼úialitate ┼či vom afi┼ča nout─â┼úile pe aceast─â pagin─â.

Vom investiga ╚Öi încerca s─â rezolv─âm orice cerere sau plângere cu privire la utilizarea sau dezv─âluirea informa╚Ťiilor tale personale.

Dac─â nu sunte╚Ťi mul╚Ťumit de r─âspunsul nostru,pute╚Ťi face o plângere Autorit─â╚Ťii Na╚Ťionale de Supraveghere a Prelucr─ârii Datelor cu Caracter Personal.

Po╚Ťi g─âsi mai multe informa╚Ťii despre modul de adresare la Autoritatea Na╚Ťional─â de Supraveghere a Prelucr─ârii Datelor cu Caracter Personal la http://dataprotection.ro/?page=procedura_de_solutionare_a_plangerilor.