Primește Acces

POLITICĂ DE CONFIDENŢIALITATE

 

ULTIMA VERSIUNE:  16.03 2020

Pentru noi prelucrarea și protecția datelor cu caracter personal este extrem de importantă, motiv pentru care am elaborat prezenta POLITICĂ DE CONFIDENȚIALITATE („POLITICA”), care se referă la datele personale colectate pe site-urile aflate în proprietatea AUTHENTIC SUCCESS SRL, cu sediul în București, str. Mihail Sebastian, nr. 27, Bl. S10, sc. A, ap. 16,  SECTOR 5, Nr. Reg. Com J38/1086/2018, CUI: 37921780, respectiv site-urile www.levelupsociety.ro și www.danamarin.ro.

Prin prezenta POLITICĂ am descris tipurile de date personale colectate pentru utilizarea site-urilor, precum și tipurile de date colectate prin formularele on-line completate de dvs.

Vă asigurăm că respectăm cu strictețe confidențialitatea datelor dvs. în calitate de  vizitatori, utilizatori, membri, clienți existenți sau potențiali clienți, și ne angajăm să nu transmitem datele dumneavoastră personale către terți și să le folosim exclusiv în scopul pentru care au fost introduse, respectiv acela de a vă oferi într-o manieră optimă cele mai bune servicii si/sau produse, pentru a comunica pe viitor despre produsele și evenimentele noastre, inclusiv newsletter-ele noastre săptămânale, precum și pentru a vă acorda suport ori de câgte ori este necesar.

De asemenea declarăm că vom colecta datele dvs. numai dacă sunt furnizate voluntar și declarăm că nu vom vinde sau transfera datele dvs. către terțe părți cu depășirea cadrului stabilit prin prezenta Politică.

 

CE DATE PERSONALE COLECTĂM

Date de contact: nume, prenume, email, număr de telefon, adresa de livrare (daca se comanda un produs fizic).

Informații de logare si cont: include nume (username) si parola.

Modalități de plată și datele cardului bancar. Colectarea de date cu caracter personal implică și completarea formularelor de plată online prezentate de dumneavoastră atunci când efectuați o tranzacție e-Commerce pe unul din website-urile noastre care folosesc soluțiile unui procesator de plăți. Completarea formularelor de plata online cu toate informațiile solicitate și marcate a fi obligatorii, inclusiv datele cu caracter personal este necesară exclusiv pentru achiziționarea serviciilor și produselor noastre.

Imagini, foto, video-uri, materiale audio: In virtutea interesului nostru legitim de a monetiza în cât mai multe feluri materialele produse de noi, vom comercializa suplimentar înregistrările cursurilor, webinar-iilor susținute de noi. Prin înscrierea la curs/webinar/program de training și, prin acceptarea și completarea formularului de consimțământ expres, persoana vizată/participantul AUTHENTIC SUCCES SRL poate utiliza fotografiile, materialele video sau audio create de personalul sau contractorii săi pe perioada cursurilor, fără să fie nevoie de solicitarea specială a unui alt accept separat al participantului.

DE CE PRELUCRĂM ȘI CUM PRELUCRĂM DATELE PERSONALE

Authentic Success  îți va prelucra datele cu caracetr personal în următoarele scopuri:

  • Livrarea /accesul și facturarea serviciilor/produselor noastre.
  • Comunicarea legată de accesarea contului și aspecte de customer service.
  • Îmbunătățirea furnizării de produse/servicii prin furnizarea de recomanări personalizate de conținut.
  • Solicitări de a participa la survey-uri despre produsele/servicile/noutățile si evenimentele noastre.
  • Oferte de upgrade, conținut, servicii și alte traininguri.
  • Furnizarea de newslettere, updateuri, marketing targhetat, promoții si oferte speciale.
  • Realizarea de analize privind felul în care produsele noastre sunt folosite, incluzând web traffic si ce tipuri de conținut sunt mai populare pentru utilizatorii/membrii noștri.
  • Efectuarea de raportări anonimizate pentru parteneri interni sau externi.

Cele mai uzuale date prelucrate de noi sunt solicitate pentru:

Solicităm adresa de email pentru a-ți furniza informații despre livrarea produselor și serviciile noastre de care ai putea fi interesat, despre promoții, despre evenimentele viitoare pe care le organizăm sau pentru a-ți comunica newsletter. De asemenea, putem folosi adresa ta de email pentru a putea determina eficiența politicilor noastre de marketing și publicitate și pentru a -ți solicita părerea despre produsele și serviciile noastre.

Atunci când va fi cazul, vom folosi adresa de email pentru a soluționa eventualele plângeri sau reclamații privind produsele/serviciile comandate.

Întrucât respectăm dreptul la intimitate, puteți oricând să va dezabonați, apăsând pe link-ul de dezabonare, sau trimițând un email cu titlul dezabonare la adresa [email protected].

 

 

 

Numele și prenumele sunt solicitate pentru adresare, facturare și contact.

Solicităm numărul de telefon pentru a vă comunica detalii despre evenimentele la care v-ați înscris, pentru a va contacta pentru detalii suplimentare livrării produsului, prestării serviciului sau pentru a vă comunica oferte și promoții despre cursurile sau evenimentele noastre, dacă ați optat pentru acest lucru.

Username-ul și parola ( acestea sunt emise random și automat  la prima înregistrare, ulterior există posibilitatea să schimbați) sunt colectate în scopul autentificării dvs. pe site-ul www.levelupsociety.ro, astfel încât să beneficiați de serviciile și/sau produsele comandate și de cea mai bună experiență alături de noi.

Adresa este colectată de noi în scopul exclusiv al expedierii și facturării produselor/serviciilor comandate de către dumneavoastră. De asemenea vom folosi adresa pentru a soluționa eventualele plângeri sau reclamații privind produsele/serviciile comandate în vederea comunicărilor ce se vor efectua.

 

Informațiile privind plățile sunt furnizate pentru efectuarea, procesarea și monitorizarea plății online.

Prin cele 2 siteuri deținute, www.levelupsociety.ro și www.danamarin.ro  nu vă vom solicita niciodată codul pin, data expirării sau codul CVV2/CVC2 decât în formularul de plată. Nu trimiteți datele despre card prin email, telefonic sau prin alte formulare.

Imaginile, fotografiile, video-urile, materialele audio sunt colectate în scopul promovării și comercializării acestora, cu respectarea cerințelor legale.

DE LA CINE ȘI CUM COLECTĂM DATELE PERSONALE

Colectăm datele personale de la dvs. în mod direct prin folosirea unui formular web, a unui formular electronic sau unui formular printat, sau prin corespondența/documentele de contractare cu noi.

De asemenea, putem colecta datele personale din surse publice.

CARE ESTE TEMEIUL LEGAL DE PRELUCRARE A DATELOR PERSONALE

Temeiul legal al prelucrării este:

  • Consimțământul dvs.;
  • Un contract la care sunteți deja parte;
  • O cerere de ofertă făcută înainte de a achiziționa un program sau un serviciu;
  • Interesul legitim.

CÂT TIMP PRELUCRAM SI PASTRAM DATELE PERSONALE

Criteriile utilizate pentru stabilirea perioadei de stocare a datelor cu caracter personal sunt definite de scopul colectării și de temeiul juridic. După expirarea perioadei respective, datele corespunzătoare sunt șterse, dacă nu mai sunt necesare pentru executarea sau încheierea unui contract, sau dacă persoana vizată nu și-a manifestat consimțământul pentru stocarea acestor date pe o anumită perioadă de timp.

Daca ne solicitați ștergerea datelor, în  acord cu dreptul dvs. de a face o astfel de solicitare de ștergere, vom proceda la ștergerea datelor, cu excepția situațiilor în care suntem obligați să le păstram.

CUI TRANSFERĂM DATELE PERSONALE

Informațiile înregistrate sunt destinate utilizării de către AUTHENTIC SUCCESS SRL și sunt comunicate numai următorilor destinatari: partenerii contractuali, furnizori, împuterniciți, procesatori de plăti sau firme de curierat (doar in situația livrărilor de produse sau materiale comandate).

De asemenea, în cazul in care se vor schimba asociații AUTHENTIC SUCCESS SRL, sau în caz de divizare, reorganizare, dizolvare, insolvență, este posibil să transferăm datele tale către noii deținători sau administratori/lichidatori.

În mod excepțional, datele tale ar putea fi transferate sau ar putea fi accesate și de entități din afara Uniunii Europene, inclusiv în țări cărora UE nu le recunoscut un nivel adecvat de protecție a datelor cu caracter personal. Aceste situații apar in special atunci când vorbim de utilizarea unor platforme/programe/instrumente online pentru procesarea comenzilor, promovare sau infrastructura IT aferentă. Spre exemplu, în cazul folosirii platformei de email marketing, Facebook, INSTAGRAM sau aplicațiilor oferite de Google sau Microsoft, deși infrastructura ca atare se află în Uniunea Europeană, ea poate fi accesată de organizațiile mamă din țara de origine. În toate situațiile de acest gen, Authentic Success srl va lua măsurile necesare pentru a se asigura că datele cu caracter personal sunt protejate, cum ar fi clauzele contractuale standard emise de organismele europene sau certificări relevante în materie și recunoscute în interiorul Uniunii Europene.

Nu încurajăm SPAM-ul, nu furnizăm adresa dumneavoastră de e-mail și nici alte date unor terți (persoane fizice sau juridice), nu comercializăm, nu oferim, nu facem schimb de adrese e-mail obținute prin intermediul acestui site, nu divulgăm adresa dumneavoastră de e-mail altor persoane care accesează/administrează paginile acestui site.

Protecția datelor referitoare la aplicarea și utilizarea Facebook

Pe acest website, avem componente integrate ale rețelei sociale Facebook.

Conform RGPD Facebook este  în funcție de situație operator asociat sau împuternicit.

În majoritatea cazurilor, Companiile Facebook au rol de operator de date. Atunci când Facebook este controlor de date, gestionarea datele personale se face așa cum este descris în Politica Facebook de utilizare a datelor, https://www.facebook.com/about/privacy/update. De exemplu, Facebook este operatorul de date pentru majoritatea activităților care se desfășoară pe Facebook. WhatsApp și Oculus și gestionează fiecare datele personale așa cum se descrie în propriile politici de utilizare a datelor.

Operatorul Facebook este Facebook, Inc., 1 Hacker Way, Menlo Park, CA 94025, Statele Unite ale Americii. În afara Statelor Unite sau a Canadei, operatorul este Facebook Ireland Ltd., 4 Grand Canal Square, Grand Canal Harbour, Dublin 2, Irlanda.

Facebook este operator de date când Authentic Success srl plasează reclame pe baza informațiilor pe care utilizatorii le furnizează direct către Facebook sau în ce privește datele primite prin intermediul pixelului sau al SDK-ului Facebook. Authentic SUCCESS SRL este controlor (operator) de date când plasează reclame folosind audiențele personalizate bazate pe fișiere de date sau când încarcă informații personale de-ale utilizatorilor prin intermediul altor servicii Facebook de măsurare și analiză.

Ghidul privind protecția datelor publicat de Facebook, care este disponibil la adresa: https://facebook.com/about/privacy/, oferă informații despre colectarea, prelucrarea și utilizarea datelor personale de către Facebook. Mai mult, aici sunt explicate opțiunile de setare Facebook oferite pentru protejarea confidențialității datelor persoanei vizate. De asemenea, sunt disponibile diferite opțiuni de configurare în vederea opririi transferului de date pe Facebook.

Facebook procesează date pe servere care sunt localizate atât în UE, cât și în SUA și respectă reglementările privind protejarea transferurilor de date personale în afara UE. Facebook a certificat anumite produse pentru care acționează ca procesator de date în baza Scutului de confidențialitate, așa cum se explică detaliat în anunțul și certificarea privind Scutul de confidențialitate.

Pentru datele transmise in SUA exista  UE - US Privacy-Shield. Certificările existente EU/US-Privacy-Shield pot fi consultate la https://www.privacyshield.gov/list. Cu Decizia de punere în aplicare (UE) 2016/1250 a Comisiei Europene din 12 iulie 2016, EU/US-Privacy-Shield este recunoscut ca fiind echivalent cu nivelul de protecție al Uniunii în acest domeniu.

Protecția datelor privind prelucrarea și protecția datelor de către LinkedIn

În site-ul www.levelupsociety.ro am integrat  și componente ale LinkedIn Corporation.

Operatorul LinkedIn este LinkedIn Corporation, 2029 Stierlin Court Mountain View, CA 94043, Statele Unite ale Americii. Pentru problemele de confidențialitate din afara STATELOR UNITE, LinkedIn Ireland, Probleme de politică de confidențialitate, Wilton Plaza, Wilton Place, Dublin 2, Irlanda este responsabilă.

Mai multe informații despre plug-in-ul LinkedIn pot fi accesate la adresa https://developer.linkedin.com/plugins. Informații despre politica de cookies si despre cum va puteti modifica setarile de cookies https://www.linkedin.com/legal/cookie-policy.

Protecția datelor referitoare la aplicarea și utilizarea Google AdWord

Pe acest site, am integrat Google AdWords. Google AdWords este un serviciu de publicitate pe Internet care permite agentului de publicitate să plaseze anunțuri în rezultatele motorului de căutare Google și în rețeaua de publicitate Google. Google AdWords permite unui agent de publicitate să pre-definească anumite cuvinte cheie cu ajutorul cărora un anunț afișat în rezultatele căutării Google este afișat atunci când utilizatorul utilizează motorul de căutare pentru căuta în funcție de cuvinte cheie.

Opratorul Google AdWords este Google Inc., 1600 Amphitheatre Pkwy, Mountain View, CA 94043-1351, STATELE UNITE.

În plus, persoana vizată are posibilitatea de a contesta publicitatea bazată pe categorii de interese de către Google. În acest scop, persoana vizată trebuie să apeleze linkul la adresa https://www.google.de/settings/ads și să facă setările dorite în fiecare browser de internet utilizat de persoana vizată.

Informații suplimentare și dispozițiile reale privind protecția datelor Google pot fi preluate în https://www.google.com/intl/ro/policies/privacy/.

CARE SUNT DREPTURILE DVS. REFERITOARE LA PROTECȚIA DATELOR

  1. Dreptul la Informare;
  2. Dreptul de acces la datele prelucrate:.
  3. Dreptul de rectificarea datelor sau completarea acestora;
  4. Dreptul de ștergere a datelor;
  5. Dreptul de restricționare a datelor;
  6. Dreptul de portabilitate a datelor;
  7. Dreptul de opoziție cu privire la prelucrarea datelor: Dreptul dvs. de a obiecta la prelucrarea datelor dvs. personale în scopuri de marketing direct. Este un drept pe care îl aveți în orice moment.

Dacă vă procesăm datele dvs. personale în scopuri de marketing direct, inclusiv profilarea (în măsura în care este legată de un astfel de marketing direct), atunci trebuie să vă aducem la cunoștință, în mod explicit, acest drept, cel mai târziu la momentul primei comunicări cu dvs. și trebuie să vă prezentăm acest drept în mod clar și separat de orice altă informație.

Aveţi dreptul de a ne cere o comunicare despre datele cu caracter personal pe care le prelucrăm în legătură cu dumneavoastră, de a vă rectifica datele sau de a vă şterge informaţiile, de a vă retrage consimţământul dat cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal in orice moment sau de a vă scoate de pe listele noastre de mesaje;

  1. Procesul decizional automatizat: Dreptul de a nu face obiectul unei decizii bazate exclusiv pe prelucrare automata (inclusiv crearea de profiluri), care produce efecte juridice;
  2. Dreptul de a depune o plângere în fața Autorității Naționale de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal (ANSPDCP) în situația în care considerați că datele dumneavoastră nu au fost prelucrate în conformitate cu prevederile legale.

Cum vă puteți exercita aceste drepturi?

Pentru exercitarea drepturilor menționate mai sus, vă rugăm să vă adresați prin cerere scrisă, datată și semnată la adresa e-mail: [email protected], în atenția responsabilului cu protecția datelor, MARIN DANIELA.

Persoana desemnată va înregistra răspunsul la cererea persoanei vizate în Registrul de intrări/ieșiri al operatorului și va primi număr de ieșire.

Persoana responsabilă va comunica răspunsul la cererea persoanei vizate în modalitatea solicitată sau conform posibilităților reale de transmitere.

Persoana desemnată va răspunde în termen de 30 de zile de la data primirii cererii din partea Persoanei vizate.

Această perioadă poate fi prelungită cu 60 de zile atunci când este necesar, ținându-se seama de complexitatea și numărul cererilor. În acest caz, Persoana desemnată informează Persoana vizată cu privire la prelungire, în termen de 30 de zile de la primirea cererii, prezentând și motivele întârzierii.

ACCESUL MINORILOR

Conţinutul site-urilor și materialelor deținute de AUTHENTIC SUCCESS SRL nu este destinat minorilor, dar conţinutul său nu este vătămator pentru aceştia. Nu colectăm informații și date ale minorilor sub 16 ani, decât cu consimțământul  prealabil obținut, expres și liber exprimat al reprezentanților legali ai acestora.

MĂSURI DE SECURITATE

Securitatea datelor cu caracter personal este importantă pentru noi. Am adoptat măsuri adecvate de precauţie de ordin organizatoric, administrativ, tehnic şi fizic pentru a proteja datele cu caracter personal împotriva distrugerii accidentale sau ilegale, pierderii accidentale, modificării, dezvăluirii sau accesului neautorizat, utilizării şi tuturor celorlalte forme legale de prelucrare a datelor cu caracter personal aflate în posesia noastră.


AUTHENTIC SUCCESS SRL ne asumăm obligația de a administra in condiții de siguranță și numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizați despre dumneavoastră.

Siteurile folosesc măsuri de securitate adecvate împotriva pierderii, alterării sau folosirii greșite a informațiilor care se află în controlul nostru.

AUTHENTIC SUCCESS SRL nu își asumă însă responsabilitatea pentru pierderile de informații cauzate de erori ale softului cu care este conceput și găzduit site-ul. De asemenea nu răspundem pentru erorile în securitatea serverului care găzduiește site-ul.

Pentru achiziții de pe site-urile noastre folosim certificat SSL (Secure Sockets Layer).

Cu toate că suntem foarfte precauți în legatură cu prelucrarea datelor, nicio entitate nu poate să garanteze în mod complet în ceea ce privește securitatea datelor transmise pe internet. De accea este foarte imporftant să adoptatți propriile măsuri de securitate și să nu funrizați parole și acces altor persoane.

Feedback
Noi oferim posibilitatea utilizatorilor site-ului de a trimite comentarii, întrebări și sugestii. Orice informație care este trimisă prin intermediul formularelor de contact va fi folosită ținând cont de dreptul la confidențialitate și la imagine al persoanelor.

 

Paginile noastre de Internet folosesc cookie-uri. Cookie-urile sunt fișiere text care sunt stocate într-un sistem informatic prin intermediul unui browser de Internet. Multe site-uri Internet și servere utilizează cookie-uri. Multe module cookie conțin un cod așa-numit cookie ID. Un ID cookie este un identificator unic al cookie-ului. Se compune dintr-un șir de caractere prin care paginile și serverele Internet pot fi atribuite browserului de Internet în care a fost stocat cookie-ul. Acest lucru permite site-urilor web și serverelor vizitate să diferențieze browserul individual al subiectului dat de alte browsere de Internet care conțin alte cookie-uri. Un anumit browser de Internet poate fi recunoscut și identificat utilizând unicul ID cookie.

Prin utilizarea cookie-urilor, putem oferi utilizatorilor acestui site mai multe servicii ușor de utilizat, care nu ar fi posibile fără folosirea cookie-urilor.

Prin intermediul unui cookie, informațiile și ofertele de pe site-ul nostru pot fi optimizate în funcție de utilizator. Cookie-urile ne permit, după cum am menționat anterior, să recunoaștem utilizatorii site-ului nostru web. Scopul acestei recunoașteri este de a ușura utilizarea site-ului nostru web. Utilizatorul site-ului web de ex. nu trebuie să introducă date de acces de fiecare dată când site-ul este accesat, deoarece acesta este preluat, iar cookie-ul este astfel stocat în sistemul informatic al utilizatorului.

Persoana vizată poate, în orice moment, să împiedice folosirea cookie-urilor de către site-ul nostru web prin intermediul unei setări corespunzătoare a browserului de internet. În plus, cookie-urile deja setate pot fi șterse în orice moment din browserul de Internet. Acest lucru este posibil în toate browserele de Internet populare. Dacă persoana vizată dezactivează setarea cookie-urilor în browserul de internet utilizat, nu toate funcțiile site-ului nostru pot fi utilizate în totalitate. Pentru a afla mai multe despre acest subiect, accesați Politică cookies.

Testimoniale:

Este posibil ca uneori sa postăm testimoniale care să conțină date personale. Înainte de a posta vom obține consimțământul. Dacă doriți să updatați sau să ștergeți testimonialul, ne puteți contacta at [email protected]

From time to time, we may post testimonials on the Websites that may contain personal information. We obtain Your consent to post Your name along with Your testimonial. If you wish to update or delete your testimonial, you can contact us at [email protected]

MODIFICĂRI ALE POLITICII DE CONFIDENȚIALITATE

În măsura în care vom considera că este necesară o schimbare a regulilor de confidențialitate, vom publica respectivele modificări în această pagina pentru a vă informa cu privire la tipurile de informații pe care le colectăm și modul în care le utilizăm. Dacă aveți întrebări cu privire la politica noastră de confidențialitate vă rugam să ne contactați la email: [email protected]

AUTHENIC SUCCESS SRL ia în serios aspectele legate de confidenţialitate şi intenţionează să rămână în prima linie în ceea ce priveşte politica de confidenţialitate şi protecţia datelor. Vom actualiza periodic politica de confidenţialitate şi vom afişa noutăţile pe această pagină.

Vom investiga și încerca să rezolvăm orice cerere sau plângere cu privire la utilizarea sau dezvăluirea informațiilor tale personale.

Dacă nu sunteți mulțumit de răspunsul nostru,puteți face o plângere Autorității Naționale de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal.

Poți găsi mai multe informații despre modul de adresare la Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal la http://dataprotection.ro/?page=procedura_de_solutionare_a_plangerilor.