Înscrie-te la sesiunea DEMO a Mastermind-ului BUSINESS MASTERY

 24 iulie 2024 - ora 18.00


Mastermind-ul LEVEL UP BUSINESS MASTERY este menit să-ți ducă afacerea la noi înălțimi, prin creșterea profitului, creșterea echipei și construirea de sisteme eficiente.

În sfârșit nu mai ești singur! Ai cercul tău intern de încurajare și suport. Punem pentru tine pe masă expertiză, experiență, perspective unice, soluții și insight-uri care valorează zeci de mii de euro.

Aplică acum

➡️OVERVIEW MASTERMIND

 

Scopul și Obiectivele întâlnirilor

 1. Creșterea Afacerii: Identificarea și implementarea de strategii care să contribuie la extinderea afacerii fiecărui participant.
 2. Creșterea Profitului: Optimizarea proceselor de afaceri pentru a maximiza profitul.
 3. Dezvoltarea Echipei: Îmbunătățirea abilităților și eficienței echipei prin tehnici de management și formare.
 4. Implementarea Sistemelor: Crearea și implementarea de sisteme pentru a automatiza și eficientiza operațiunile.

Cum este structurat și cum funcționează Mastermind-ul ?

 1. Selecția Membrilor: Grupul este format din 6 până la 10 antreprenori/CEO din diverse industrii, fiecare aducând o perspectivă unică și valoroasă.
 2. Întâlniri Regulate: Întâlnirile au loc o dată la două săptămâni și responsabilizarea joacă un rol vital pentru că ne dorim ca fiecare membru să înregistreze progres.
 3. Durata: Programul durează șase luni, oferind suficient timp pentru implementarea și monitorizarea progreselor.

Cum se desfăşoară o întâlnire?

 1. Sesiuni de Brainstorming: Membrii se angajează în sesiuni de brainstorming pentru a veni cu idei inovatoare și soluții la provocările cu care se confruntă.
 2. Analiza și Feedback: Fiecare membru prezintă problemele și obiectivele curente, iar ceilalți oferă feedback constructiv și sugestii.
 3. Mentorat și Coaching: Facilitatorul/experții invitați și membrii mai experimentați oferă mentorat și coaching celorlalți, împărtășind cunoștințele și experiențele lor.
 4. Setare și Monitorizare  a obiectivelor: Obiective clare și măsurabile sunt stabilite la începutul programului și monitorizate pe parcurs pentru a asigura progresul.

 

Rezultate Așteptate

 1. ⤴️Creșterea Vizibilă a Afacerilor: Îmbunătățiri măsurabile în creșterea veniturilor și a pieței.
 2. 📈Eficiență Crescută: Implementarea sistemelor și proceselor care reduc costurile și îmbunătățesc productivitatea.
 3. 📈Echipe Mai Puternice: Dezvoltarea echipei prin tehnici de management și formare eficientă.
 4. 💰Profitabilitate Sporită: Creșterea marjelor de profit prin strategii de optimizare și inovare.

 

➡️Află dacă te califici. Condiții pentru participare:

 

 Este pentru tine dacă:

afacerea este funcțională de minim 2 ani.

ești deținătorul unei afaceri sau ai o poziție de conducere într-o afacere.

ai avut anul trecut încasări de minimum 30.000 euro (Start-up LEVEL) sau minim 100.000 Euro (SCALE UP LEVEL).

ești dedicat 101% dezvoltării afacerii și ai decis să ieși din operațional.

te confrunți cu provocări legate de PROFITABILITATE, EFICIENȚĂ, ABILITĂȚI, ECHIPĂ.

ești înclinat spre acțiune, implementare și monitorizare.

ești dispus să investești minim 6 ore/lună în întâlnirile bilunare și parteneriatele de responsabilizare. 

ești angajat deplin să contribui activ la succesul membrilor grupului care vor expune problemele în spațiul dedicat hot-seat.

 Nu este pentru tine dacă:

ai o afacere la început de drum și ai încasări sub 30.000 euro.

îți dorești să crești, însă te simți inconfortabil când vine vorba de bani să investești, situație în care chiar îți recomandăm să nu aplici.

dorești soluții rapide și sigure sau ești în căutarea unor scheme de îmbogățire peste noapte, nu ești dispus să te dedici unui proces de durată.

nu ești implicat în a contribui la succesul celor de lângă tine.

vinzi ieftin.

 

Beneficiile participării la program:

 

✅Perspectivă Diversificată: Acces la expertiza și inteligența colectiva a grupului, reunită pentru a gândi  o varietate de perspective, soluții și idei.

Suport și Motivare: Un mediu de sprijin unde membrii se motivează și se încurajează reciproc.

Networking: Oportunitatea de a crea conexiuni valoroase care pot conduce la parteneriate și colaborări pe termen lung.

✅Dezvoltare Personală și Profesională: Creștere în abilitățile de leadership, management și inovare.

 

➡️Cum te alături unui grup de MASTERMIND DEMO:

 - completezi aplicația 

- analizam aplicația în câteva zile, efectuăm verificări.

- dacă apreciem că ne potrivim un reprezentant LEVEL UP SOCIETY te va contacta pentru a discuta cu tine despre afacerea ți provocările tale și a vedea dacă te califici la un grup de mastermind DEMO.

- Ulterior calificării, ești înrolat în grupul tău DEMO.

 

 

Antreprenori care au avut încredere în noi:

 
 

Formular de înscriere:

 

Completează-ți numele, emailul și numărul de telefon în formularul de mai jos pentru a-ți rezerva locul la sesiunea demo a Mastermind-ului Level Up!

Înscrie-te doar dacă ești sigur că vei participa, altfel nu te vei mai putea înscrie la evenimente viitoare.

 

Despre facilitatorul de Mastermind Dana Marin

 

Dana Marin practică avocatura de business în București și are o experiență de peste 20 de ani, este dedicată să ofere suport juridic de înaltă calitate pentru antreprenori și companii mici și mijlocii. Pe lângă cariera sa juridică, Dana este și un business strategist și leadership expert apreciat, pasionată de dezvoltarea și succesul afacerilor emergente.

Cu o pasiune profundă pentru crearea de conținut și vorbitul în public, Dana reușește să transforme concepte complexe în informații accesibile și utile pentru publicul său. Expertiza sa vastă, combinată cu abilitățile sale excepționale de comunicare, o fac un mentor valoros pentru cei care doresc să își dezvolte afacerea și să navigheze cu succes provocările juridice și de management.

Dana iubește să facă networking și să fie înconjurată de oameni, găsind mereu modalități de a crea conexiuni valoroase și de a încuraja colaborarea. Energia și entuziasmul ei sunt contagioase, iar angajamentul ei față de comunitatea antreprenorială o transformă într-un partener de încredere pentru oricine dorește să își ducă afacerea la nivelul următor.

Prin abordarea sa practică și orientată spre soluții, Dana Marin continuă să inspire și să sprijine antreprenorii în atingerea obiectivelor lor, aducând o schimbare pozitivă în peisajul afacerilor mici și mijlocii.

 

În calitate de fondator al  Level Up Society, Dana a oferit cadou acestui proiect misiunea sa înaltă de a oferi  antreprenorilor și profesioniștilor din România un mediu de îndrumare și pași concreți pentru a depăși etapa de supraviețuire în care se zbat peste 80% dintre aceștia, pentru a-și transforma afacerile în entități  autonome care se susțin. 

Cu un angajament ferm față de comunitatea antreprenorială locală, Dana își propune să ofere instrumente și unelte practice, consultanță și mentorat pentru a sprijini afacerile în creșterea și dezvoltarea lor.

Prin intermediul brandului său, ea urmărește atingerea unui vis, să construiască un ecosistem puternic și susținător pentru antreprenorii români, contribuind la creșterea și prosperitatea economiei locale.

Mastermind-urile Level Up sunt concepute ca transmiterea mai departe a rezultatului expertizei și angajamentului Danei față de succesul afacerilor din România.

Având în vedere experiența sa vastă în domeniul legal și al afacerilor, acest pachet este conceput pentru a oferi antreprenorilor tot ce au nevoie pentru a-și construi și gestiona afacerile cu încredere și eficiență. Cu Dana la conducere, acest pachet nu îţi oferă doar acces si transfer de încredere la un grup de antreprenori de la care să poţi învăţa, ci și o abordare strategică și orientare personalizată pentru fiecare antreprenor care își dorește succesul în lumea afacerilor.

Dana este mama a două fetițe care au ales să urmeze pasiunea pentru artă și pe care se străduiește să le susțină în călătoria de viață, în acord cu valorile lor cele mai înalte.